N. Wedin Timber Transport AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verk- samhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för N. Wedin Timber Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är N. Wedin Timber Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2005-12-01 så skapades N. Wedin Timber Transport AB och bolaget är har F-skattsedel N. Wedin Timber Transport AB har haft det sedan 2006-02-02.

N. Wedin Timber Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556692-2307 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är N. Wedin Timber Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med N. Wedin Timber Transport AB så går det att nå dem via telefon på 0532-20425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom N. Wedin Timber Transport AB är Vedin, Lars Nicklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Nils Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Ida Linnéa Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.