Åmåls Fordonsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åmåls Fordonsservice Aktiebolag ska trivas.

Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva service och reparation av motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Åmåls Fordonsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Åmåls Fordonsservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-14500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Åmåls Fordonsservice Aktiebolag är Rydholm, Rickard Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Hans Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rydholm, Anna Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Åmåls Fordonsservice Aktiebolag har 556696-0547 som sitt organisationsnummer.