Industrisupport i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Industrisupport i Åmål AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Industrisupport i Åmål AB är ett av dem. Statusen för Industrisupport i Åmål AB är att Bolaget är aktivt.

Industrisupport i Åmål AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Industrisupport i Åmål AB ska trivas.

Industrisupport i Åmål AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, massage och friskvård, personaluthyrning inom ekonomi och åkerinäringen, samt åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industrisupport i Åmål AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Industrisupport i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Industrisupport i Åmål AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5198883.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Industrisupport i Åmål AB är Karlsson, Stig Janne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Eva-Britt som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Industrisupport i Åmål AB har 556696-7922 som sitt organisationsnummer.