Salong Berit Eriksson & Partners AB

Västra Götalands län

Information

556697-4027 är organisationsnummer för verksamheten Salong Berit Eriksson & Partners AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Berit Eriksson & Partners AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Salong Berit Eriksson & Partners AB finns i.

Salong Berit Eriksson & Partners AB har varit registrerat sedan 2006-01-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Berit Eriksson & Partners AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Salong Berit Eriksson & Partners AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salong Berit Eriksson & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lörnbring, Marie-Louise Catharina Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Salong Berit Eriksson & Partners AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-15340 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 10, 662 31, Åmål

Föremålaet för bolagets verksamhet är hår- och skönhetsvård, handel med parfymerivaror samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Berit Eriksson & Partners AB och det är Lörnbring, Marie-Louise Catharina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Iversby, Cathrine som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Schullström, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,