Vänerns Verkstad AB

Västra Götalands län

Information

556700-4097 är organisationsnummer för bolaget Vänerns Verkstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vänerns Verkstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Vänerns Verkstad AB finns i.

Vänerns Verkstad AB har varit registrerat sedan 2006-03-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vänerns Verkstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Vänerns Verkstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vänerns Verkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Simonsson, Lars Åke Mellvin

Vill ni komma i kontakt med Vänerns Verkstad AB så kan ni göra det på telefon genom 054-7771241 eller genom brev på följande adress:
Nygårdsv. 5, 662 34, Åmål

Bolaget ska bedriva reparation, underhåll och service av motorfordon, maskiner och inventarier, idka köp och försäljning av fordon jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vänerns Verkstad AB och det är Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln VD, Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anneli Kristina Marianne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Plate, Göran Evert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alf Krister som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor,