ArViS Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

ArViS Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som ArViS Förvaltning AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ArViS Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-10.

ArViS Förvaltning AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-03-24. Men sedan 2006-08-10 så har ArViS Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åsg. 25, 662 33, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ArViS Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2485135.

Åmål arbetar för att bolag som ArViS Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ArViS Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ArViS Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ArViS Förvaltning AB och det är följande personer, Lundberg, Karl Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jenny Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ArViS Förvaltning AB är 556700-6852.