Hoerbiger Control Systems AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, bedriva utveckling och försäljning av system för elektronisk styrning av förbränningsmotorer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hoerbiger Control Systems AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Hoerbiger Control Systems AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2006-04-13 så skapades Hoerbiger Control Systems AB och bolaget är har F-skattsedel Hoerbiger Control Systems AB har haft det sedan 2006-08-01.

Hoerbiger Control Systems AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556702-1000 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Hoerbiger Control Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hoerbiger Control Systems AB så går det att nå dem via telefon på 0532-62000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hoerbiger Control Systems AB är Nytomt, Jan Gunnar som är född 1956 och har titeln VD, Nytomt, Jan Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hipfl, Johann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Steinrueck, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Stensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.