Bolia trade AB

Västra Götalands län

Information

556702-4103 är organisationsnummer för företaget Bolia trade AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bolia trade AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Bolia trade AB finns i.

Bolia trade AB har varit registrerat sedan 2006-04-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bolia trade AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Bolia trade AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bolia trade AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bolia trade AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka handel med städutrustning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bolia trade AB och det är Magnusson, Göran Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ulla Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,