Åmåls Industrilackering AB

Västra Götalands län

Information

556707-8216 är organisationsnummer för företaget Åmåls Industrilackering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmåls Industrilackering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Åmåls Industrilackering AB finns i.

Åmåls Industrilackering AB har varit registrerat sedan 2006-07-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmåls Industrilackering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Åmåls Industrilackering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åmåls Industrilackering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Taserud, Stig Christer Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Industrilackering AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0891800 eller genom brev på följande adress:
V. Bang. 4, 662 34, Åmål

Bolaget ska bedriva pulver- och våtlackering, kapning, svetsning och montering av eget och kundägt gods och andra förenliga förekommande verkstadsarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmåls Industrilackering AB och det är Taserud, Stig Christer som är född 1963 och har titeln VD, Taserud, Stig Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Schröder, Bo Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Inge som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor