Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB ska trivas.

Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta industrifastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-692300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB är Dalsbo, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Extern VD, Levein, Ulf Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Carl Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Ingvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorin, Jan-Eric som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman Strand, Linda Birgitta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Krister Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson, Rolf Björn som är född 1939 och har titeln LekmannarevisorHansson, Bengt Torsten Ingemar som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Fastighetsbolaget Åmåls-Nygård AB har 556708-7530 som sitt organisationsnummer.