Åmåls Blomsterhandel AB

Västra Götalands län

Information

Åmåls Blomsterhandel AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Åmåls Blomsterhandel AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åmåls Blomsterhandel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-15.

Åmåls Blomsterhandel AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-09-16. Men sedan 2007-03-15 så har Åmåls Blomsterhandel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandg. 5, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åmåls Blomsterhandel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-16262.

Åmål arbetar för att verksamheter som Åmåls Blomsterhandel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åmåls Blomsterhandel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åmåls Blomsterhandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åmåls Blomsterhandel AB och det är följande personer, Johansson, Anna Pernilla som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lisa Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Inger Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åmåls Blomsterhandel AB är 556711-2056.