MX Raceparts i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

MX Raceparts i Åmål AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som MX Raceparts i Åmål AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MX Raceparts i Åmål AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-10-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlstadsv. 24, 662 36, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MX Raceparts i Åmål AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åmål arbetar för att verksamheter som MX Raceparts i Åmål AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MX Raceparts i Åmål AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara detaljhandel med inriktning på motorcross med service och reparationer inom samma verksamhetsområde.

Firmatecknare för MX Raceparts i Åmål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MX Raceparts i Åmål AB och det är följande personer, Edman, Jan Ove som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edman, Maria Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Peter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson Karlsson, Johanna K som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för MX Raceparts i Åmål AB är 556712-9126.