Tand & Ting i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Tand & Ting i Åmål AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Tand & Ting i Åmål AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tand & Ting i Åmål AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tand & Ting i Åmål AB har haft sedan 2007-02-22. Tand & Ting i Åmål AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tand & Ting i Åmål AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 16, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-607355.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tand & Ting i Åmål AB Privat, ej börsnoterat.

Tand & Ting i Åmål AB har idag 556715-3134 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tand & Ting i Åmål AB

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Tand & Ting i Åmål AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lilja, Ingrid Margareta Ann-Charlott som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Günther, Anders Jan-Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .