Kroppspalatset AB

Västra Götalands län

Information

556716-5633 är organisationsnummer för bolaget Kroppspalatset AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kroppspalatset AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Kroppspalatset AB finns i.

Kroppspalatset AB har varit registrerat sedan 2006-11-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kroppspalatset AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Kroppspalatset AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kroppspalatset AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kroppspalatset AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-10077 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 12, 662 31, Åmål

Bolaget skall bedriva hår- och skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kroppspalatset AB och det är Malmberg Alm, Lisbeth A Camilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Mats Karl Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,