Webline i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Webline i Åmål AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Webline i Åmål AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Webline i Åmål AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-22.

Webline i Åmål AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-04. Men sedan 2007-02-22 så har Webline i Åmål AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 12, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Webline i Åmål AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5766840.

Åmål arbetar för att företag som Webline i Åmål AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Webline i Åmål AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska utveckla, konstruera och tillverka maskiner i egen regi eller på uppdrag av kund för huvudsakligen pappersindustrin, konverteringsindustrin samt grafiska industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Webline i Åmål AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Webline i Åmål AB och det är följande personer, Högberg, Hans Sten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Sven Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Siljeblad, Alf Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Webline i Åmål AB är 556719-4427.