Herkes Maskin & Bil AB

Västra Götalands län

Information

Herkes Maskin & Bil AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Herkes Maskin & Bil AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Herkes Maskin & Bil AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-10. Men sedan 2007-10-18 så har Herkes Maskin & Bil AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 16, 662 34, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Herkes Maskin & Bil AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-16050.

Åmål arbetar för att företag som Herkes Maskin & Bil AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Herkes Maskin & Bil AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reparation och försäljning av maskiner, även reparation av bilar samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Herkes Maskin & Bil AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Herkes Maskin & Bil AB och det är följande personer, Herke, Karin Anne-Li som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Mikael som är född 1984 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Herkes Maskin & Bil AB är 556719-9004.