Blomsterhagen i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Blomsterhagen i Åmål AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Blomsterhagen i Åmål AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blomsterhagen i Åmål AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Blomsterhagen i Åmål AB har haft sedan 2007-06-07. Blomsterhagen i Åmål AB har funnits sedan och 2007-06-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Blomsterhagen i Åmål AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 5, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2551630.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Blomsterhagen i Åmål AB Privat, ej börsnoterat.

Blomsterhagen i Åmål AB har idag 556722-1113 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Blomsterhagen i Åmål AB

Bolaget skall bedriva trädgårdshandel, försäljning av sommarblommor, perenner, buskar, träd och tillhörande artiklar såsom i huvudsak jord och krukor samt därmed förenlig verksamhet.

I Blomsterhagen i Åmål AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Anna Lena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burman Linder, Marie Helene som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Alfred Haaning som är född 1961 och har titeln Suppleant, Linder, Kjell Thomas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.