Hampus Schullström Sportstyle AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Hampus Schullström Sportstyle AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hampus Schullström Sportstyle AB är ett av dem. Statusen för Hampus Schullström Sportstyle AB är att Bolaget är aktivt.

Hampus Schullström Sportstyle AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hampus Schullström Sportstyle AB ska trivas.

Hampus Schullström Sportstyle AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hampus Schullström Sportstyle AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Hampus Schullström Sportstyle AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Hampus Schullström Sportstyle AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6317597.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hampus Schullström Sportstyle AB är Schullström, Carl Hampus Stefan som är född 1991 och har titeln VD, Schullström, Carl Hampus Stefan som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Schullström, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schullström, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Hampus Schullström Sportstyle AB har 556723-3969 som sitt organisationsnummer.