Slädekärr Invest AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper, bedriva hästsprtverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Slädekärr Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Slädekärr Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-13 så skapades Slädekärr Invest AB och bolaget är har F-skattsedel Slädekärr Invest AB har haft det sedan 2007-11-01.

Slädekärr Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

556726-0376 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Slädekärr Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Slädekärr Invest AB så går det att nå dem via telefon på 0532-20403 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Slädekärr Invest AB är Gyllenberg Andersson, Katarina B J som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Peder som är född 1952 och har titeln Suppleant, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .