Plositzky Production AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva filmfotografering och filmproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plositzky Production AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Plositzky Production AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 2007-05-08 så skapades Plositzky Production AB och bolaget är har F-skattsedel Plositzky Production AB har haft det sedan 2007-05-24.

Plositzky Production AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

556729-4599 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Plositzky Production AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Plositzky Production AB så går det att nå dem via telefon på 0532-15420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plositzky Production AB är Wessberg, Bo Göran som är född 1942 och har titeln VD, Wessberg, Bo Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Jessica Viktoria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .