Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

556734-9914 är organisationsnummer för bolaget Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB finns i.

Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB har varit registrerat sedan 2007-07-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-16043 eller genom brev på följande adress:
Fågelmyrsg. 6, 662 34, Åmål

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med trädgårdsväxter, jordförbättringsmaterial och trädgårdsutrustning samt bedriva förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Bellis Gardencenter i Åmål AB och det är Blom, Peter Arvid Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Anne Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,