NorCare Living Quality AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och NorCare Living Quality AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och NorCare Living Quality AB är ett av dem. Statusen för NorCare Living Quality AB är att Bolaget är aktivt.

NorCare Living Quality AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som NorCare Living Quality AB ska trivas.

NorCare Living Quality AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och grossistförsäljning av centraldammsugare, matavfallskvarnar, våt- och torrdammsugare samt övriga produkter för inomhusmiljöer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NorCare Living Quality AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är NorCare Living Quality AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med NorCare Living Quality AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-13535.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med NorCare Living Quality AB är Schullström, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schullström, Lars Willy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schullström, Håkan Hans Tage som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

NorCare Living Quality AB har 556737-7592 som sitt organisationsnummer.