Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket)

Västra Götalands län

Information

Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) har haft sedan 2008-06-26. Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 2008-07-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellanbrog. 10, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-608660.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) har idag 556753-2022 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket)

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

I Åmåls Stormarknad AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kullberg, Lennart Peter som är född 1964 och har titeln VD, Kullberg, Lennart Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Rolf Christer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .