Åmål Components AB

Västra Götalands län

Information

Åmål Components AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Åmål Components AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åmål Components AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-07-17.

Åmål Components AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-04-29. Men sedan 2008-07-17 så har Åmål Components AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strömsbergsg. 8, 662 34, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åmål Components AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-17880.

Åmål arbetar för att verksamheter som Åmål Components AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åmål Components AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bearbetning av metaller samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åmål Components AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åmål Components AB och det är följande personer, Wollnert, Per Eric Joachim som är född 1966 och har titeln VD, Wollnert, Per Eric Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Leif Harry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Börje Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åmål Components AB är 556757-1970.