Klöveruds Spa & Hälsogård

Västra Götalands län

Information

Klöveruds Spa & Hälsogård är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Klöveruds Spa & Hälsogård finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Klöveruds Spa & Hälsogård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-09-04.

Klöveruds Spa & Hälsogård som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-09-18. Men sedan 2003-09-04 så har Klöveruds Spa & Hälsogård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klöveruds Spa & Hälsogård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-51176.

Åmål arbetar för att verksamheter som Klöveruds Spa & Hälsogård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Klöveruds Spa & Hälsogård. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konsultuppdrag i socialt arbete, handledning och utbildning. Dag-spa, kroppsterapi, friskvård, massage och massageterapeutisk behandling samt rehabilitering.

Firmatecknare för Klöveruds Spa & Hälsogård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klöveruds Spa & Hälsogård och det är följande personer, Längle Wahlström, Monika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Klöveruds Spa & Hälsogård är 570108-XXXX.