Almus

Västra Götalands län

Information

581129-XXXX är organisationsnummer för bolaget Almus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Almus finns i.

Almus har varit registrerat sedan 1997-12-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Almus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Almus är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Almus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Almus så kan ni göra det på telefon genom 0532-15609 eller genom brev på följande adress:

Översättningsarbeten, framställning av hudvårdsprodukter, slagruteverksamhet. Försäljning av halvädelstenar, råa samt trumlade, bergskristallspetsar, pendlar. Klassisk homeopati.

Det finns olika personer som har en koppling med Almus och det är Nilsson, Gun-Britt Gerda Elisabet som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,