Bilmekanikern Pina-Torres

Västra Götalands län

Information

590817-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bilmekanikern Pina-Torres. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilmekanikern Pina-Torres är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Bilmekanikern Pina-Torres finns i.

Bilmekanikern Pina-Torres har varit registrerat sedan 1997-04-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilmekanikern Pina-Torres så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bilmekanikern Pina-Torres är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Bilmekanikern Pina-Torres är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bilmekanikern Pina-Torres så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bilservice och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilmekanikern Pina-Torres och det är Pina Torres, Elias som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,