Lasses Konsult

Västra Götalands län

Information

591025-XXXX är organisationsnummer för företaget Lasses Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasses Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Lasses Konsult finns i.

Lasses Konsult har varit registrerat sedan 1998-04-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasses Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lasses Konsult är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Lasses Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lasses Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0532-44070 eller genom brev på följande adress:

Transportkonsultationer, frilansjournalistik, trav och jordbruksverksamhet och med dessa förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasses Konsult och det är Pettersson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,