Sammanfattning natt

2017-10-18 05:44:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Godmorgon. Enligt vakthavande befälet i region en normal polisiär natt. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em och kväll Tommy Nyman

Kl 01:26. Göteborg, misshandel
Polisen larmas till Järntorget där en person blivit misshandlad. Gärningsmannen har efter misshandeln sprungit mot Sprängkullsgatan. Han var iförd en blå skjorta och var tatuerad i ansiktet.
Målsägande i 40 års åldern har blivit knivhuggen i ena armen av gärningsmannen. Dom båda känner varandra sedan tidigare och anledningen till bråket är okänd. Målsägande förd till sjukhus för fortsatt vård och polisen skriver anmälan Grov misshandel. Ingen är gripen.för gärningen 

Kl 03:55. Åmål, Tösse, inbrott
Väktare och polis larmas till Tösse, Circel K där väktare har upptäckt att det varit inbrott. Entrédörren till Circle K är uppbruten. Enligt uppgift kan en mörk bil sättas i samband med inbrottet som efteråt kört i riktning mot Åmål.
Tobaksvaror är tillgripna till ett värde av minst 20.000 kronor. En bil har kontrollerat med tre män i närheten av platsen och en husrannsakan i deras bil är genomförd men det kan inte direkt kopplas ihop med inbrottet utan fick lämna området. Anmälan inbrott, Ingen är gripen.

Se händelsen på polisen.se